KeresésÖsszesen 8 találat.

... megelőz a radikális, kiköltözést preferáló alternatíva támogatottsága.   II.5. Az 1989-90-es rendszerváltás vesztesei és nyertesei Az 1989-90-es rendszerváltás jelentős politikai, társadalmi ...»

Konfliktusmonitoring - projekt   Az elmúlt év (2010) őszén az ELTE Társadalomtudományi Karának Társadalmi Konfliktusok Kutatóközpontja országos kérdőíves vizsgálatot végzett, melynek egyik, ha nem ...»

... kategóriába eső jelképekben közös, hogy az 1989-es rendszerváltást követően számos ideológiai áramlat használta és használja azokat identitás politikai céljai elérésére, emberek csoportjainak összekovácsolására.   ...»

Új tekintélyelvűség - projekt   In September of 2010 we carried out a survey on a national representative sample1 on the problems of the new and old authoritarianism. The research was supported by ...»

Új tekintélyelvűség - projekt   A tekintélyelvűség a személyiség szocializációs úton interiorizálódott társadalmilag meghatározott mintája, melynek lélektani és társadalmi összetevőit elsőként a freudo-marxizmus ...»

Nemzeti radikalizmus, szélsőjobb - projekt   2010 őszén az ELTE Társadalmi Konfliktusok Kutatóközpontja és a Debreceni Egyetem munkatársai egy kelet-magyarországi nemzeti radikális szervezet vezetőivel, ...»

Posztfeudalizmus projekt     Letöltés Данильченео»

... tapasztalatban tanulja meg, hogy a köz ügye az ő ügye. A rendszerváltás óta eltelt 20 év láthatóan nem volt elég arra, hogy az ország lakói magukévá tegyék a nyugati cselekvő értékrendet.     Irodalom ...»