KeresésÖsszesen 7 találat.

... elfogadását illetve elutasítását.   A teljesebb kép kialakítása érdekében két irányba kell tovább lépnünk. A szociológiai jellemzőkön túl be kell emelni az elemzésbe a nemzeti identitást, a cigányok ...»

... minta mellett két 100-100 fős elemszámú mintát is kialakítottunk. Egy kelet-magyarországi, nemzeti radikális eszmék jegyében működő szervezet tagjaiból véletlenszerűen kiválasztott csoport kontroll mintáját ...»

... minta mellett kontrollként két, egyenként 100-100 fős elemszámú mintát is kialakítottunk. Az első kontrollminta egy kelet-magyarországi, nemzeti radikális eszmék jegyében működő szervezet tagjaiból véletlenszerűen ...»

Nemzeti radikalizmus, szélsőjobb - projekt   2010 őszén az ELTE Társadalmi Konfliktusok Kutatóközpontja és a Debreceni Egyetem munkatársai egy kelet-magyarországi nemzeti radikális szervezet vezetőivel, ...»

... Számos, Kedourie nyomdokain haladó kutató kiemeli a közösséghez való kapcsolódás eszméjét: azt, hogy egy nemzethez tartozás, a nemzeti identitás a modern világban valami olyasmit jelent, amit „alapvető ...»

Posztfeudalizmus projekt     Letöltés Данильченео»

... nyilatkoznia kellett arról, hogy a vele azonos nemzetiségű, de külföldön élő személyek mekkora részének engedné meg a saját országába történő bevándorlást. Egy másik kérdés már nem szűkítette le a célcsoportot, ...»